fbpx
Dieta Shqip

Dieta e Kim Kardashian pas lindjes!!!

Nëna e 3 fëmijëve, Kim Kardashian, humbi 70 kilogramë pas shtatzënisë me fëmijën e saj të dytë.

Ajo ka zbuluar se ndoqi një dietë të personalizuar të quajtur Atkins. Në thelb kjo dietë lidhet me kontrollin e çdo ushqimi që konsumon, duke u fokusuar sidomos tek nje dietë e ulët me karbohidrate.

Kjo përfundimisht ndikon tek ulja e peshës pas lindjes së fëmijëve. Duhet thënë se kjo dietë inkurajon konsumimin e yndyrës së shëndetshme dhe fibrave.

Dietën Atikins ju mund ta gjeni edhe duke kërkuar në Dietaime linku https://www.dietaime.com/2016/06/19/dieta-atkins-dieat-e-te-famsheve-si-kim-kardashian/

 

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top