fbpx
Fitnes

Na Thuaj Çfarë Ndjesie të Mundon, Ta Themi Ne Çfarë Ushtrimi të Bësh…!

Nuk është sekret që aktiviteti fizik ka një ndikim në trurin tonë së pari dhe në trupin tonë së dyti. Ju mund të përjetoni një rritje të inteligjencës e vetëvlerësimit dhe disa ushtrime specifike mund të zëvendësojnë ilaçet kundër depresionit.

Do të ndajmë me ju disa vëzhgime interesante se si ndikojnë lloje të ndryshme të aktivitetit fizik në trurin tonë:
Biçikleta

Të dalësh në ajër të pastër me biçikletë ose të stërvitesh në një palestër në një pajisje biçiklete është mënyra më e mirë për të larguar stresin dhe irritimin.
Vrapi në pistë

Vrapimi në pistë ju ndihmon të luftoni depresionin, dembelizmin dhe lodhjen kronike rraskapitëse.
Ushtrimet kardio

Ushtrimet kardio rrisin aftësinë tuaj të të mësuarit.
Ushtrime force

Ushtrimet e forcës rrisin spektrin tuaj të vëmendjes.
Stërvitja aerobike

Stërvitja aerobike rrit aftësitë njohëse dhe ka një impakt pozitiv në vetëvlerësimin tuaj.
Noti

Noti ju jep një shtytje kur bëhet në mëngjes dhe qetëson muskujt dhe nervat tuaja kur bëhet në mbrëmje.
Stërvitja sistematike

Çdo lloj aktiviteti fizik çliron hormone të lumturisë në sistemin e qarkullimit të gjakut

Ja se cilat janë arsyet pse mund të keni dhimbje në pjesë të caktuara të trupit tuaj:

Ushtrimet e përmendura më lart ndihmojnë në luftimin e të gjitha këtyre shqetësimeve. Mjafton të zgjidhni ushtrimin e duhur dhe trupi juaj i mrekullueshëm do ta bëjë “magjinë”!

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top