fbpx
Artikujt e fundit

DIETA IME ËSHTË MASTURBIMI: Ka hequr 36 kilogramë me ndihmën e ORGAZMËS!

Kjo femër shumë e bukur ka pasur 90 kilogramë, ndërkaq tani i ka 54 kilogramë idealë. Besoni apo jo, dieta e saj është masturbimi. Pasi nuk preferon palestrën as sportin, psikologia Ramani Durvasula ka shpikur mënyrën e re se si t’i humbë kilogramët e padëshiruar.

Çdoherë kur nuk i ka rezistuar ushqimit të pashëndetshëm, e ka shpërblyer veten me masturbim. Edhe pse disa herë në ditë…

Ajo thotë që në saje të masturbimit i ka humbur madje 36 kilogramë (më parë i ka pasur 90). Thotë që njeriu patjetër duhet të jetë i shpërblyer nëse heq dorë nga ajo që ia shton peshën trupore.

3404027330001

Kjo ide i ka lindur pasi që është shkurorëzuar dhe ka filluar të ndryshojë jetën rrënjësisht, transmeton Telegrafi.

– Kam marrë një gjë të cilën e kam dashur shumë – ushqimin, dhe e kam zëvendësuar me gjënë tjetër – orgazmën. Pasi që jam lodhur nga ngrënia e tepërt e sallatave dhe pemëve, kam vendosur të kaloj në diçka të shëndetshme por të këndshme. Sapo hetoja dëshirën për ndonjë ushqim i cili do të më krijonte kënaqësi, si p.sh. simitet me shumë kalori, ia filloja të masturboja – ka thënë ajo për Men’s Fitness.

Pos orgazmës, doktoresha Ramani veten e ka shpërblyer me shkrime, lexime, shëtitje dhe me aktivitete të tjera të cilat i ofrojnë kënaqësi.

Ramani-Collage

Ajo mendon që masturbimi është mjet i fuqishëm për kondicion të mirë, i cili ka përparësi të shumta edhe për meshkujt, edhe për femrat.

Vetëkënaqja relakson dhe ndjell gjumin, përmirëson qarkullimin e gjakut, lehtëson dhembjet menstruale, forcon muskujt e komblikut dhe zvogëlon shanset nga shfaqja e inkontinencës. Gjithashtu forcon spermën dhe pengon shfaqjen e kancerit të prostatës.

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top