fbpx
Dieta Shqip

Turbo UN DIETA Shqip !

Regjimi i përshpejtuar i UN  ose termi shumë më i njohur i TURBO UN është një variant i shpejtë i UN dhe fillon në ditën e 46 ose 75, ose 12 ditë para një dite të rregullt të ujit.
Ky regjim nuk shërben për të përshpejtuar humbjen e peshës, por ka për qëllim vetëm për njerëzit që kanë një vonesë në humbjen e peshës për rreth 10 ditë dhe qëllimi është të shokojë organizmin me ndryshimin e ritmit në ditë.
Njerëzit të cilët kanë edhe minus por edhe konstante, madje edhe kur kilogramë janë duke qëndruar dhe vëllimi bie, nuk inkurajohet të mbajë këtë regjim të shpejtë të ushqyerjes së UN, sepse e di se kjo shkakton efekte të papërshtatshme dhe shumë rrallë e përshpejton rrjedhën e humbjes së peshës, ajo ende e trondit organizmin.

Në mirëmbajtjen e rregullt të dietës UN në 12 ditë kemi 3 cikle në 4 ditë, dhe në Turbo UN kemi 4 cikle 3 ditë

Turbo UN ka orarin e mëposhtëm:

dita 01/12 – Dita e proteinave
dita 02/12 – Ditë e fortë
dita 03/12 – Dita e vitaminave

dita 04/12 – Dita e proteinave
dita 05/12 – Dita e UH
dita 06/12 – Dita e vitaminave

dita 07/12 – Dita e proteinave
dita 08/12 – Ditë e fortë
Dita 09/12 – Dita e vitaminave

Dita 10/12 – Dita e proteinave
dita 11/12 – Dita e UH
Dita 12/12 – Dita e Vitamina

pasuar nga Dita e Ujit

Dita UH : Mundeni të hani cdo gjë

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top