fbpx
Jeta sipas natyres

Sëmundjet për shkak të mikrobëve? – Jeta Sipas Natyrës!

Shkenca mjekësore moderne bazohet në teorinë mikrobike të sëmundjes dhe trajtimin e saj. Besohet se bakteret janë shkaku i drejtpërdrejtë i sëmundjes. Prandaj slogani është:” Vritni bakteret dhe ju do të shëroni sëmundjen”. Frika ëdhtë prezantuar nga teoria mikrobike e sëmundjes cila i bën pacientin të pijë ilaçe që shpesh kanë një efekt më shkatërrues në trup sesa vetë bakteret. Por bakteret nuk janë shkaku i sëmundjes, sepse ata gjithashtu jetojnë në një trup të shëndetshëm. Arsyeja e vërtetë është te rritja tepruar e toksinave dhe ndotjes medicinale që shtrembërojnë funksionimin e sistemeve të trupit të njeriut, duke i dhënë mundësin e rritjes dhe shumëfishimit të patogjenëve.
Bakteret dhe parazitët shumohen, në mënyrë të pakontrolluar, vetëm në një organizëm të dobësuar. Nëse kjo nuk do të ishte kështu, atëherë të gjithë njerëzimi do të zhdukej nga faqja e dheut, brenda pak muajsh, meqenëse bakteret praktikisht ekzistojnë kudo. Bakteriologu i mirënjohur francez tha, se në një foshnje te porsalindur prej dy muajsh, të shëndetshëm, ai gjeti pothuajse të gjitha bakteret të njohura të shkencës. Prandaj, ju nuk keni nevojë për të vrarë bakteriet, por ju duhet të hiqni substancat e dëmshme dhe toksinat që lejojnë bakteret të shumëzohen lirshëm në trupin e njeriut.
Kur niveli i vitalitetit zvogëlohet ndjeshëm, përbërja e gjakut dhe limfës është në një gjendje kritike, dhe prania e toksinave, substancave të dëmshme dhe helmeve ne organizëm është e madhe ( mbipeshë, skuqje, skuqje në lëkurë, ënjtje e gjymtyrëve, dhimbje në nyje etj.) atëherë edhe ftohja e zakonshme mund të shkaktojë një rezultat me fatalitet.
Si reagojnë shumica e njerëzve në procesin e inflamacionit? Me metodën e shtypjes së menjëhershme të procesit të vetë-shërimit të trupit. Metodë e shtypjes – ilaçe sintetike. Në fakt, i sëmurë, duke ndërmarrë një luftë kundër vetes, shëndetin e tij./ Jeta Sipas Natyrës

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top