fbpx
Jeta sipas natyres

Lexo mbi pemët edhe perimet – Jeta Sipas Natyrës!

Patlixhan i zi, dardha dhe avokado – kontribojnë në shëndetin dhe funksionimin e mirë të mitrës tek gratë dhe duken tamam si ky organ. Fakt interesant është , që një avokado të rritet i nevojitet pikërisht 9 muaj.
Domatja është një perime e kuqe me katër hapësira. Zemra është gjithashtu e kuqe dhe ka katër hapësira. Domatet pastrojnë gjakun dhe janë të mira për zemrën.
Karrota – në prerje duket si sytë e njeriut.
karrotat janë jashtëzakonisht të dobishme për qarkullimin e gjakut dhe përmirësojnë funksionet e syrit.
Rrushi – çdo rrush është si një qelizë gjaku. Rrushi mbush gjakun dhe zemrën me energji vitale.
Arra – i ngjan një truri të vogël. Edhe ,, folds ,, në një arrë janë shumë të ngjashme me shtresën e jashtme të lëvores cerebrale. Arre, kontribuon në zhvillimin e më shumë se tre duzina neuronesh të nevojshme për funksionimin e trurit.
Grejfrut, portokalli dhe citrusa të tjera duken si gjëndra gjiri femërore. Dhe në fakt, citrusa kontribuojnë në funksionimin e shëndetshëm të gjirit dhe lëvizjen e limfës brenda indeve të saj.
Patate e ëmbël – në pamjen ngjan pankreasit. Dhe në fakt, aj ndihmon diabetikët që të balancojnë indeksin glycemic.
Fasulet ndihmojn në funksionimin e veshkave edhe duken si veshka njerëzore.
Selino, lakër kineze, etj – duken si kocka njerëzore. Këto produkte janë veçanërisht të dobishme në forcimin e eshtrave. Pas të gjitha, kockat tona me 23% përbëhen nga kalciumi – këto produkte janë gjithashtu 23% të përbërë nga kalciumi.
Fiqi është plot me farëra dhe rritet në çifte. Është shumë i dobishem per infertilitetin mashkullor.
Qepa – ngjan qelizat e trupit. Aj ndihmon për të pastruar të gjitha qelizat e trupit tonë. Prerja e qepës shkakton lotim. Lotët pastrojnë shtresën epiteliale të syve. /Jeta sipas Natyrës

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top