fbpx
Artikujt e fundit

3 lëvizje për të tonifikuar të pasmet tuaja!

Ndonjëherë, kur stërvitja nuk po funksionon për ju ose doni rezultate të shpejta atëherë pesha shtesë është çelësi.

Trajnerët Katrina Scott dhe Karena Dawn nga “Tone It Up” krijuan programin tre javor që përfshin stërvitje të përditshme, receta të shëndetshme dhe këshilla për të qëndruar motivuar.

Ushtimet me një peshe të vogël do të përmirësojë rezistencën e trupit dhe do të përmirësojë stërvitjen.

Ja 3 ushtrime që do të formojnë dhe tonifikojnë pjesën e vitheve dhe këmbëve tuaja.
1-Squats pistoletë

Tonifikon kofshët dhe vithet tuaja. Qëndroni drejtë me peshën në duar dhe më pas uluni duke ngritur njërën këmbë dhe duart njëkohësisht. Uluni sa të mundeni dhe sigurohuni që gjuri të jetë paralel me gishtat e këmbës.

Bëni 21 përsëritje për çdo këmbë.
2-Step Ups

Tonifikon kofshët dhe vithet. Filloni duke ngritur njërën këmbë mbi një stol dhe tjetrën shtrijeni mbrapa. Në duar mbani dy pesha. Këtë ushtrim përsëriteni 21 herë për çdo këmbë.
3-Ngritja e njërës këmbë

Forcon shpinë dhe tonifikon vithet. Mbani pesha në çdo dorë dhe më pas përkuluni para duke ngritur njërën këmbë drejtë sa të mundeni. Bëni 21 përsëritje me secilën këmbë.

Gjdo te 3-4 dite nje dite pushime.

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top