fbpx
Dieta Shqip

Dieta 24 ditore: humbisni 8 – 10 kg!

Kjo është një dietë kimike e bërë nga Instituti Gjerman i Ushqimit. Dieta konsiston në mospërzierjen e kategorive të ndryshme të ushqimeve. Duke qënë se gjatë gjithë ditës duhet të konsumoni të njëjtin ushqim, ju mund të hani sa herë të doni gjatë ditës, por vetëm produktet që janë të caktuara për atë ditë, nuk duhet ta shkelni atë.

Mund të konsumoni çaj dhe kafe gjatë gjithë ditës, por me qumësht pa yndyrë dhe pa sheqer.

Pini sa më shumë ujë.

Në sallatra mund të shtoni shumë pak kripë, piper, uthull dhe vaj ulliri.

Mos pini pije me sheqer

Dita 1- Makarona me djathë të grirë
Dita 2 – Oriz me djathë të grirë
Dita 3, 4, 5 – Qofte pa bukë – Sallatë mikse (sallatë jeshile, domate, kastraveca, qepë, vetem pak vaj)
Dita 6, 7, 8 – Biftek viçi i pjekur – e njëjta sallatë mikse si më lartë
Dita 9, 10, 11- Pulë e pjekur, sallatë mikse
Dita 12, 13 – Patate të skuqura- perime të ziera (lakër, kungull, jeshillëqe, lulelakër, rrepë të bardhë, pak vaj, pak limon), djathë të bardhë
Dita 14, 15 – Biftek viçi – sallatë mikse
Dita 16, 17 – Fruta sa të doni (Kujdes! Jo rrush, jo fiq)
Dita 18, 19 – Sallatë mikse sa të doni
Dita 20, 21 – Fasule, zarzavate, sallatë mikse
Dita 22, 23 – Oriz dhe kos
Dita 24 – Kjo ditë është festë. Hani gjithcka sa të doni (jo torta e çokollatë me shumicë)

Kujdes qe ta humbësh peshën duhet fillimisht ta kesh atë. Pra, MOS E MBANI KËTË DIETË NËSE NUK DONI TË HUMBISNI MË SHUMË SE 8 KG.

Kjo është një dietë kimike e bërë nga Instituti Gjerman i Ushqimit. Dieta konsiston në mospërzierjen e kategorive të ndryshme të ushqimeve. Duke qënë se gjatë gjithë ditës duhet të konsumoni të njëjtin ushqim, ju mund të hani sa herë të doni gjatë ditës, por vetëm produktet që janë të caktuara për atë ditë, nuk duhet ta shkelni atë.

Mund të konsumoni çaj dhe kafe gjatë gjithë ditës, por me qumësht pa yndyrë dhe pa sheqer.

Pini sa më shumë ujë.

Në sallatra mund të shtoni shumë pak kripë, piper, uthull dhe vaj ulliri.

Mos pini pije me sheqer

Dita 1- Makarona me djathë të grirë
Dita 2 – Oriz me djathë të grirë
Dita 3, 4, 5 – Qofte pa bukë – Sallatë mikse (sallatë jeshile, domate, kastraveca, qepë, vetem pak vaj)
Dita 6, 7, 8 – Biftek viçi i pjekur – e njëjta sallatë mikse si më lartë
Dita 9, 10, 11- Pulë e pjekur, sallatë mikse
Dita 12, 13 – Patate të skuqura- perime të ziera (lakër, kungull, jeshillëqe, lulelakër, rrepë të bardhë, pak vaj, pak limon), djathë të bardhë
Dita 14, 15 – Biftek viçi – sallatë mikse
Dita 16, 17 – Fruta sa të doni (Kujdes! Jo rrush, jo fiq)
Dita 18, 19 – Sallatë mikse sa të doni
Dita 20, 21 – Fasule, zarzavate, sallatë mikse
Dita 22, 23 – Oriz dhe kos
Dita 24 – Kjo ditë është festë. Hani gjithcka sa të doni (jo torta e çokollatë me shumicë)

Kujdes qe ta humbësh peshën duhet fillimisht ta kesh atë. Pra, MOS E MBANI KËTË DIETË NËSE NUK DONI TË HUMBISNI MË SHUMË SE 8 KG.

Kjo është një dietë kimike e bërë nga Instituti Gjerman i Ushqimit. Dieta konsiston në mospërzierjen e kategorive të ndryshme të ushqimeve. Duke qënë se gjatë gjithë ditës duhet të konsumoni të njëjtin ushqim, ju mund të hani sa herë të doni gjatë ditës, por vetëm produktet që janë të caktuara për atë ditë, nuk duhet ta shkelni atë.

Mund të konsumoni çaj dhe kafe gjatë gjithë ditës, por me qumësht pa yndyrë dhe pa sheqer.

Pini sa më shumë ujë.

Në sallatra mund të shtoni shumë pak kripë, piper, uthull dhe vaj ulliri.

Mos pini pije me sheqer

Dita 1- Makarona me djathë të grirë
Dita 2 – Oriz me djathë të grirë
Dita 3, 4, 5 – Qofte pa bukë – Sallatë mikse (sallatë jeshile, domate, kastraveca, qepë, vetem pak vaj)
Dita 6, 7, 8 – Biftek viçi i pjekur – e njëjta sallatë mikse si më lartë
Dita 9, 10, 11- Pulë e pjekur, sallatë mikse
Dita 12, 13 – Patate të skuqura- perime të ziera (lakër, kungull, jeshillëqe, lulelakër, rrepë të bardhë, pak vaj, pak limon), djathë të bardhë
Dita 14, 15 – Biftek viçi – sallatë mikse
Dita 16, 17 – Fruta sa të doni (Kujdes! Jo rrush, jo fiq)
Dita 18, 19 – Sallatë mikse sa të doni
Dita 20, 21 – Fasule, zarzavate, sallatë mikse
Dita 22, 23 – Oriz dhe kos
Dita 24 – Kjo ditë është festë. Hani gjithcka sa të doni (jo torta e çokollatë me shumicë)

Kujdes qe ta humbësh peshën duhet fillimisht ta kesh atë. Pra, MOS E MBANI KËTË DIETË NËSE NUK DONI TË HUMBISNI MË SHUMË SE 8 KG.

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top