fbpx
Smoothie

Sa smoothie duhet të konsumojmë në ditë që të humbasim peshë?

A keni dëgjuar se konsumimi i smoothie-s të ndihmon të humbasësh peshë? A e dini se sa prej tyre duhet të pini në ditë?

Sa smoothie duhet të konsumojmë në ditë që të humbasim peshë?

Ekziston një keqkuptim i zakonshëm që të gjitha smoothies janë krijuar në mënyrë të barabartë, dhe se të gjithë do t’ju ndihmojnë të humbni peshë. Për fat të keq, kjo nuk është gjithmonë rasti. Shumë smoothies kanë shumë kalori – edhe më shumë se çfarë do të hani në një vakt tipik. E vetmja mënyrë që ju jeni duke shkuar për të humbur peshë duke pirë smoothies është për t’u siguruar që smoothie që ju jeni duke pirë ka më pak kalori se vakti që ju jeni duke zëvendësuar.

Metoda më e shpejtë është pirja e 3 smoothieve në ditë, mirëpo nuk preferohet të mbahet kjo dietë për shumë gjatë.

Dieta Ime

Mënyra tjetër është duke zëvendësuar vetëm 2 vakte me smoothie, dmth 2 smoothie në ditë dhe një vakt, mirëpo kjo metodë sjellë rezultate më të ngadalshme. Eshtë shumë me rëndësi që vakti i mbetur që hani të jetë i bazuar vetëm në ushqime të shëndetshme dietale.

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top