fbpx
Kujdes personal

4 ushqimet qe duhet ti ndaloni menjehere .

4 ushqimet qe duhet ti ndaloni menjehere .

Buka e bardhe

Buka e bardhe pothuajse nuk mungon ne asnje tavolin , por c’eshte e verteta buka e bardhe nuk ka asnje vlere ushqyese . Buka e bardhe permban shume sheqer dhe nuk e ka aftesite te rezistoje shume ne stomak keshtuqe brenda pak oreve do ta ndiheni perseri te uritur.

Ushqimet e skuqura

Te gjithe jemi te ndergjegjshem qe ushqimet e skuqura nuk jane te shendetshme per trupin . Keto ushqime jane te pasura me kolesterol qe do te thote qe rrisin tensionin e gjakut . Gjithashtu keto ushqime ndikojne ne sistemin imunitar .

Sallatat e bazara ne krem

Sallata zakonisht mendohet si ushqim i shendetshem ,dietik dhe me pak kalori , konsumimi i sallates konsiderohet i shendetshem . Por jo te gjitha llojet e sallates jane te mira per trupin , sallata e bazar ne krem jane shum te demshme per trupin dhe sjellin shendoshje te trupit .

Orizi i bardhe

Orizi eshte nje perberes qe gjendet ne shume gatime por studimet e fundit na tregojne qe orizi  nuk eshte shume i shendetshem .Ashtu si buka e bardhe edhe orizi inkurajon trupin te magazinoje yndyre .

Aliexpress WW
Summer Trends: Hot Elements & Popular Color Floral, Mesh, Polka Dots, Star & Moon, Tie-dyed, Leopard... More to Explore May 14-June 3

Më të lexuara

Aliexpress WW
To Top